Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť pred erotickým salónom!

V erotickom salóne čakala na Ivana R. (44) smrť.
V erotickom salóne čakala na Ivana R. (44) smrť.

SUČANY/VRÚTKY - Návšteva erotického salónu sa skončila tragédiou. Keď Ivan R. (= 44) z Vrútok odchádzal v sobotu nadránom s priateľom z tohto podniku v Sučanoch pri Martine, údajne ho fyzicky napadol vyhadzovač. Kopol ho do hrude a zlomil mu väz. Muž na mieste zomrel.

Obaja muži odchádzali z erotického salónu v sobotu krátko pred druhou hodinou rannou v dobrej nálade. Ivan slovne zaútočil na vyhadzovača. Ten to zjavne nezniesol a údajne ho sotil dolu schodmi. Ivan po krátkej chvíli vstal a chcel ísť preč. Biletár (44) z Kysuckého Nového Mesta však opäť k nemu pristúpil a vraj ho kopol do hrude. Mužovi podľa našich informácií zlomil väz. Pracovníka erotického klubu polícia zadržala. "Ja vám nepoviem nič," odmietol s nami komunikovať Ivanov kamarát, ktorý s ním bol po celý čas.

Rodina je z úmrtia Ivana R. zdrvená. "Som zúfalá. Keď sme ho boli pozrieť na patológii, lekári nám ho vôbec nechceli ukázať," so slzami v očiach povedala manželka nebohého. Bol otcom troch detí, dvoch dospelých synov a jednej dcéry.

Pohreb Ivana R. sa koná dnes. Ako informovala zástupkyňa hovorcu žilinskej polície Jana Balogová, okolnosti nočného incidentu sú predmetom vyšetrovania. Útočníkovi hrozí trest odňatia slobody tri až osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu