Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Postrelil ženu v erotickom salóne, potom spáchal samovraždu

KOŠICE - V erotickom salóne v mestskej časti Košice-Pereš strieľal po predchádzajúcej hádke okolo polnoci 51-ročný Juraj S. z Košíc na 26-ročnú Ladislavu K. Spôsobil jej strelné zranenie hrudníka.

Páchateľ potom z erotického salónu odišiel autom. Po naháňačke s policajtmi spáchal samovraždu. Ako dnes ráno informovala agentúru SITA hovorkyňa KR PZ Košice Jana Demjanovičová, zranená žena je hospitalizovaná na oddelení úrazovej chirurgie v nemocnici L. Pasteura.

Polícia zistila, že po čine Juraj S. z erotického salónu odišiel autom Audi A6 a rozbehla pátranie po vozidle a majiteľovi. Hliadka našla vozidlo na sídlisku Nad Jazerom na parkovisku pri predajni Subaru a Juraj bol v aute. Na výzvy policajtov, aby vystúpil, však nereagoval. Naštartoval auto a cez trávnik sa snažil uniknúť.

Policajti na auto strieľali a zasiahli zadné koleso, po čom auto zostalo stáť. Na ďalšie výzvy policajtov Juraj z vozidla nevystúpil, radšej si vlastnou zbraňou strelil do hlavy. Zraneniam na mieste podľahol. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin pokusu vraždy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu