Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tlupa páchateľov zbila na levočskej diskotéke piatich mužov

BRATISLAVA/LEVOČA - Skupina viacerých páchateľov v noci z piatka na sobotu vyčíňala v Nela Bare v Levoči a zaútočila na návštevníkov diskotéky.

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, pri vchode napadli 36-ročného muža zo Žehry. Vytlačili ho do uličky, kde ho potom udierali drevenými latami a kovovým rýľom. Spôsobili mu zranenia s dobou liečenia minimálne mesiac.

Potom pristúpili k 22-ročnému mužovi z Kolinoviec, od ktorého pýtali peniaze. Keď im povedal, že peniaze nemá, jeden zo skupiny mu roztrhol náprsné vrecko košele a vybral odtiaľ 200 korunovú bankovku a cigarety. Potom ho zbili a spôsobili mu zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi sedem dní.

Skupinka však nelenila a okamžite napadla ďalšieho, 19-ročného muža z Kolinoviec. Lakťami ho bili po celom tele a zlomili mu lebku a rebrá. Liečiť sa bude dva až tri mesiace. Na pokoji nenechali ani 32-ročného Žehrana, ktorého tiež bili latami po celom tele a spôsobili mu zranenia s dobou liečenia asi sedem dní. Ukradli mu aj bundu, v ktorej mal pas a iné osobné doklady.

Podobným spôsobom napadli napokon aj 22-ročného muža zo Žehry a zranili ho. Popradskí policajní vyšetrovatelia začali trestné stíhanie vo veci pre trestné činy lúpeže, ublíženia na zdraví, výtržníctva a trestný čin krádeže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu