Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Opitý mladík havaroval, zbraňou ohrozoval ľudí!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/ZVOLEN - Bez dokladov a poriadne opitý spôsobil nehodu na Strážskej ulici vo Zvolene vodič (25) Alfy Romeo, mladý muž navyše ostatných účastníkov cestnej premávky ohrozoval zbraňou.

Incident sa stal v utorok podvečer. Vodič prešiel na rovnom úseku do protismeru a zrazil sa s Feliciou Combi. Pri nehode sa zranila spolujazdkyňa (28) z Felicie, s ľahkými zraneniami ju previezli na ošetrenie do zvolenskej nemocnice. Vodič Alfy z miesta ušiel, svedkovia ho však chytili.

Podľa informácií banskobystrickej policajnej hovorkyne Márie Faltániovej bol agresívny, útočil na policajtov, policajti preto museli použiť donucovacie prostriedky. Privolaný lekár mu musel dať upokojujúcu injekciu a rozhodol o jeho vyšetrení na psychiatrii.

Vodič mal v aute plynovú zbraň, ktorou pri divokej jazde mieril z okna na ľudí. Agresívnemu mladíkovi namerali v dychu 1,42 mg/l alkoholu, čo je v prepočte takmer tri promile. Počas eskorty ľahko zranil jedného policajtov.

Mladík v decembri 2006 dostal zákaz jazdiť pre jazdu pod vplyvom alkoholu, o tri mesiace ho však prichytili znovu za volantom, čím sa dopustil marenia výkonu úradného rozhodnutia. Tento prípad je stále v štádiu vyšetrovania, dodala Faltániová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu