Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Marína sa zmenila na botel hrôzy!

Botel Marína
Botel Marína

BRATISLAVA - Škŕŕŕk, krách, kŕŕŕch... Scéna ako z Titanicu! Ľadové kryhy na Dunaji poriadne vystrašili britských turistov. Čo sa stalo?

Bývanie na rieke je dobrodružstvo. Nedávno sa o tom presvedčila partia Angličanov. Vystrašení dobehli na recepciu botela Marína a žiadali vysvetlenie. Čo sa tu deje?

"Ľadové kryhy na Dunaji pri nárazoch o bok plavidla vyludzovali doslova hororové zvuky. Turisti sa nás pýtali, čo je to za hrôzostrašné vŕzganie," povedal technik botela Juraj Horecký. Upokojil ich s tým, že sú to len ľadové kryhy, ktoré plávajú po Dunaji a narážajú do bokov plavidla.

"Povedal som im, že doma si musia priplatiť za návštevu hrôzostrašného zámku, ale u nás to majú zadarmo. Moje vysvetlenie vzali s humorom," usmieva sa technik. Počas silného vetra od Petržalky zamrzla aj voda v jednej z izieb. Prežil by v nej len Eskimák.

"Aj keď sme kúrili viac, nepomohlo to a pár dní sme ju neobsadzovali. Mohla za to malá netesnosť pri kotve. Teraz je už všetko v poriadku," dodal Štefan Ďurajka, manažér botela. V súčasnosti má Marína obsadené skoro všetky izby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu