Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pohoda vráti účastníkom časť vstupného

BRATISLAVA - Návštevníci a návštevníčky predčasne ukončeného festivalu Pohoda si môžu od 15. septembra do 15. októbra nárokovať vrátenie časti vstupného. Agentúra Pohoda na požiadanie vráti 50% z ceny sobotňajšej vstupenky a 20% z ceny permanentky.

Nárok na vrátenie časti sumy z lístka kúpeného v sieti Ticketportal sa uplatňuje na mieste jeho zakúpenia. Je nevyhnutné priniesť originálny lístok s dobre čitateľným čiarovým kódom a jeho číslom. V prípade vstupeniek zakúpených na iných predpredajných miestach treba zaslať overenú fotokópiu lístka s dobre čitateľným kódom a číslom vstupenky doporučene na adresu Agentúry Pohoda. Ku kópii je potrebné priložiť čestné vyhlásenie o kúpnej cene lístka, mieste jeho kúpy a tiež poštovú adresu žiadateľa alebo žiadateľky. O presnom spôsobe vrátenia peňazí za vstupenky kupované na mieste konania festivalu budú agentúra Pohoda a Ticketportal informovať ešte dnes.

Agentúra Pohoda si vyhradzuje právo rozhodnúť o opodstatnenosti vrátenia časti vstupného pri každej jednej žiadosti. Ako pre agentúru SITA povedal PR manažér festivalu Mário Gešvantner, nie je to preto, že by sa organizačný tím vyhýbal vráteniu časti vstupného. Ich cieľom je predísť tomu, aby si niekto nárokoval vrátenie peňazí z falošného lístka. Agentúra Pohoda totiž každý rok zachytila niekoľko takýchto lístkov. Gešvantner však ubezpečil, že všetci ľudia, ktorí si lístok kúpili na oficiálnych miestach, dostanú svoje peniaze späť. Ako dodal, doteraz dostali len niekoľko žiadostí o vrátenie vstupného.

Trinásty ročník festivalu Bažant Pohoda na trenčianskom letisku predčasne ukončili po tom, ako sa 18. júla popoludní areálom prehnala búrka sprevádzaná silným vetrom. Otvorený stan firmy Bossert Zelte to nevydržal a zrútil sa počas koncertu na stovky ľudí. Neprežil to 29-ročný muž z Piešťan, hospitalizovali 40 ľudí, ďalších 56 ošetrili ambulantne. Organizátori festival predčasne ukončili a nariadili evakuáciu. Na festivale bolo približne 35-tisíc ľudí. Príčiny tragédie vyšetruje polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu