Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Úrad zrušil verejnú súťaž rezortu vnútra

BRATISLAVA - Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) zrušil verejnú súťaž ministerstva vnútra, ktoré chcelo pre tri kriminalistické a expertízne ústavy policajného zboru zabezpečiť automatický balistický porovnávací systém.

Vyplýva to z informácií, ktoré zverejnil vestník verejného obstarávania. "Súťaž bola zrušenia podľa zákona o verejnom obstarávaní (...) ani jeden uchádzač alebo záujemca nesplnil podmienky účasti vo verejnom obstarávaní," informoval vestník. Vnútro chcelo dodať systém ústavom v Bratislave, Košiciach a v Slovenskej Ľupči.

Vestník tiež informoval, že rezort chce nakúpiť sieťové technológie, komponenty a softvér. Vyplýva to z predbežné oznámenia vo vestníku. Nie je v ňom zatiaľ suma, ktorú chce do tejto investície rezort vložiť. Využiť tieto tovary by malo sídlo ministerstva a jeho rozpočtové a príspevkové organizácie. Výsledkom verejného obstarávania má byť rámcová dohoda na štyri roky od jej podpísania.

Podľa ďalšieho oznámenia chce vypísať verejnú súťaže na dodávku systému pre kooperáciu skupín a jednotlivcov, informoval vestník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu