Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dvakrát prepadol tú istú benzínku, opäť ho chytili!

Rozbité sklo na dverách čerpacej stanice Zobraziť galériu (3)
Rozbité sklo na dverách čerpacej stanice

BRATISLAVA - Muža, ktorý prepadol čerpaciu stanicu v Dolnom Štáli v okrese Dunajská Streda, chytili. V noci z nedele na pondelok o 2:46 rozbil sklo na zamknutých dverách stanice a s kuklou na hlave vošiel do predajne.

Personál sa stačil zamknúť vo vedľajšej kancelárii, kam sa muž dobýjal a vyhrážal sa im zabitím. Z pokladne ukradol 1 192 eur. Policajti páchateľa z Boheľova v pondelok vypátrali a obvinili zo zločinu lúpeže. Obvineného zadržali v policajnej cele s návrhom na väzobné stíhanie. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Muž je podozrivý aj z lúpeže, ktorá sa stala 15. júla na tej istej čerpacej stanici. Pracovník bol práve v sklade a vykladal tovar na nákupný vozík. Podišiel k nemu a nastriekal mu do tváre slzotvorný plyn. Vylomil dvere na predajni a z pokladne a trezoru ukradol 6 000 eur.

Vďaka kamerovému systému a operatívnym poznatkom policajti páchateľa do troch dní vypátrali. Polícia ho zadržala, keď sa vracal z Maďarska a mal pri sebe aj päťtisíc eur z lupu. Vtedy ho vyšetrovateľ obvinil z lúpeže s návrhom na väzobné stíhanie, čo však prokurátor neakceptoval. Teraz mu hrozí až dvanásť rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu