Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vlaky z Bratislavy do Splitu končia v stanici Perkovič

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Minulotýždňová nehoda na železničnej trati pri chorvátskom Splite spôsobila aj zmeny v železničnej doprave zo Slovenska smerom na chorvátske pobrežie.

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. oddnes vypravuje priamy ležadlový vozeň radený k rýchliku Jadran z Bratislavy do Splitu po železničnú stanicu Perkovič. Z tejto stanice vychádzajú aj vlaky smerom na Slovensko. "Cestujúci v ležadlovom vozni č. 381 z Bratislavy cestujú po železničnú stanicu Perkovič, odkiaľ do Splitu pokračujú náhradnou autobusovou dopravou. Rovnako v opačnom smere jazdí náhradná autobusová doprava zo Splitu do železničnej stanice Perkovič, kde cestujúci prestúpia do ležadlového vozňa do Bratislavy hlavnej stanice," vysvetlil hovorca Železničnej spoločnosti Slovensko, a. s. Miloš Čikovský.

Ako ďalej dodal, v smere do Splitu odchádza rýchlik Jadran z Bratislavy hlavnej stanice o 14:47 a do Splitu prichádza na druhý deň o 5:54. V opačnom smere odchádza rýchlik Jadran zo Splitu o 21:00 a do Bratislavy prichádza na druhý deň o 13:41. "Rýchlik Jadran 475/474 jazdí počas letnej sezóny na trase Praha – Bratislava – Csorna – Nagykanizsa – Zagreb Glavni Kolodvor – Karlovac – Perkovič – Split a späť," uviedol Čikovský.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu