Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ako šafári Sario: Šéf si prenajíma mercedes za vyše 85 000 Sk mesačne!

Kuruc pokračuje vo veľkopanských manieroch svojho predchodcu.
Kuruc pokračuje vo veľkopanských manieroch svojho predchodcu.

BRATISLAVA - Škandalózne praktiky vo vládnej agentúre pre rozvoj investícií SARIO, zdá sa, pretrvávajú!

Bývalý šéf Bajánek sa rozhodol koncom roku 2003 testovať mercedes s tým, že neskôr sa agentúra rozhodne, či ho odkúpi, alebo nie, prípadne či limuzínu vezme na lízing. Bajánek je minulosťou, no nový šéf Kuruc pokračuje v jeho veľkopanských manieroch a mercedes si v tichosti užíva ďalej. A vôbec to nie je lacný špás! Mimochodom, skladáme sa naň my všetci.

"Koncom roku 2003 bola vyhlásená verejná súťaž na nové vozidlo a firma Motor Car-Wiesenthal dala najvýhodnejšiu ponuku," tvrdí hovorca SARIO Žember. A tak mal vtedajší šéf Bajánek z večera do rána nový čierny mercedes najluxusnejšej triedy S. Dohoda bola na štyri mesiace, za ten čas mal Bajánek zistiť, či je limuzína pohodlná. Prešlo takmer 14 mesiacov a auto ďalej "testuje" nový šéf agentúry Kuruc. Na podmienkach sa totiž nič nezmenilo a SARIO si limuzínu ďalej len prenajíma.

"Rozhodli sme sa pre prenájom do konca roku 2008," šokuje Žember. Podľa zistení Nového Času však ide o prenájom za škandalóznu cenu - až viac ako 85-tisíc mesačne! Stačí pár úkonov na kalkulačke a každý musí zapochybovať o výhodnosti tejto ponuky. Za päť rokov totiž SARIO vysolí za mercedes vyše 5 mil. Sk, pričom v autosalóne ho možno kúpiť za vyše 3 mil. Sk!

Na otázku, prečo sa agentúra nerozhodla pre lízing či pre kúpu ako výhodnejšie riešenie, reagoval hovorca frázou: "K tomu sa vyjadrovať nebudem."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu