Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úžerník chcel mladíka vláčiť za autom na lane!

Týmto lanom chcel obvinený ťahať poškodeného za autom Zobraziť galériu (3)
Týmto lanom chcel obvinený ťahať poškodeného za autom

GALANTA – Muž (27) z Mostovej v Galantskom okrese sa vyhrážal mladíkovi (24) z Kráľovho Brodu, že ho priviaže za krk lanom o auto a takto ho povozí po ceste. Dôvodom mal byť dlh. Ten mu však mladík dávno vrátil aj s úrokmi.

V novembri minulého roku si od neho požičal tri tisíc korún (necelých 100 eur) a vrátil 150 eur. Muž z Mostovej však od neho mesiac, čo mesiac, chcel ďalšie peniaze. Minulý týždeň vo štvrtok prišiel „veriteľ“ za ním domov. Vyhrážal sa mu smrťou, ak mu nezaplatí.

Posadil ho do svojej Škody Favorit a odviezol za Kráľov Brod k jazierku. Tam vyhrážky opäť opakoval a silu argumentov zdôraznil zbraňou. Z kufra vytiahol lano, ktoré priviazal o auto. Poškodenému hrozil, že mu ho uviaže na krk a bude ho autom ťahať, ak mu nezaplatí na druhý deň ďalších 200 eur.

To sa už mladý muž nahlásil na políciu. Policajti pri preberaní peňazí muža z Mostovej zadržali. Pri obhliadke auta našli zbraň a lano. Obvinili ho zo zločinu vydierania a je už vo väzbe. Môže dostať štyri až desať rokov. Informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu