Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dve nehody pri Nitre: Dôchodkyňa neprežila!

V škodovke zahynula dôchodkyňa. Zobraziť galériu (3)
V škodovke zahynula dôchodkyňa.

NITRA – Na povestnej ceste medzi Nitrou a Zlatými Moravcami sa včera popoludní stali za necelú hodiny dve vážne nehody. Pri druhej z nich zahynula dôchodkyňa.

Najprv o 16.45 hod. zablokovala nedeľnú premávku na pol hodinu zrážka dvoch osobných áut. Bratislavčanka (40) sa pravdepodobne dostatočne nevenovala šoférovaniu Seatu Cordoba a neskoro zbadala pred ňou brzdiacu Škodu Octavia. Náraz odhodil obe autá do protismeru. Pri nehode sa ľahko zranila spolujazdkyňa zo Seatu. Alkohol v dychu vodičov nezistili.

O trištvrte hodinu sa na tejto ceste stala opäť nehoda. Tá už mala smrteľné následky. Pri Kolíňanoch sa pri predbiehaní zrazil vodič (44) Opla Astra s protiidúcou Škodou Felicia. V škodovke sa smrteľne zranila spolujazdkyňa (†86). Vodič (70) Felicie a ďalšia žena v aute (67) utrpeli ťažké zranenia, z ktorých sa budú liečiť asi 3 mesiace. V Astre sa ľahko zranil chlapec (12).

Vodič Opla Astra pri skúške nenafúkal alkohol. Vodičovi Škody Felícia prítomnosť alkoholu v krvi zisťujú. Tragickú nehodu ešte len vyšetrujú, informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu