Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rožňavčania šliapali po tajných dokumentoch!

Záznamy z obvodného oddelenia polície sa váľali na chodníku.
Záznamy z obvodného oddelenia polície sa váľali na chodníku.

ROŽŇAVA - To je teda škandál! Tajné dokumenty z obvodného oddelenia polície v Rožňave sa v pondelok večer niekoľko hodín váľali na chodníku v centre. Boli tam denné záznamy policajtov, ich hodnotenie, správa o domovej prehliadke s plnými menami, adresami i rodnými číslami obvinených či poškodených. Dokonca aj fotokópie portrétov dvoch hľadaných mužov!

Prešlo po nich veľa Rožňavčanov a dlho im nik nevenoval pozornosť. Nakoniec ich rozmočené pozbieral človek, ktorý sa rozhodol celú dokumentáciu odovzdať na ministerstvo vnútra. "Nechápem, ako sa tajné a úradné dokumenty polície mohli dostať na chodník! Asi to o niečom svedčí. Tieto dokumenty mohol ktokoľvek zneužiť," hovorí Rožňavčan.

"V dennom zázname istého strážmajstra (s jeho plným menom) bol dokonca popísaný priebeh jeho služby. Napríklad aj to, koľkých a koho v ten deň kontroloval. Nechýbajú tu mená s adresami preverovaných ľudí. Kto by chcel, ten by mohol tieto nájdené adresy bez milosti zneužiť. Myslím si, že takto si veru polícia dôveru u ľudí nezíska," upresňuje náš zdroj, ktorý si neželá byť menovaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu