Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Košiciach vykradli chrobáka, v Michalovciach medveďa

KOŠICE – Chrobáka a medveďa na štyroch kolesách vykradli na východe neznámi zlodeji. K vykradnutému VW Beetle a Mercedesu Vito sa pridal aj dôkladne zvnútra „vyčistený“ Chevrolet.

V stredu medzi šiestou a siedmou večer stál VW Beetle na lesnej ceste v smere od košickej reštaurácie Anička k tenisovým kurtom. Za ten čas z auta zmizla Kataríne (34) z Košíc dámska kabelka s dokladmi, mobilom, kartami a 500 eurami. Zlodej si ešte pribalil športovú kabelu s osobnými vecami, dvomi mobilmi a 300 eurami. Veci patrili ďalšej Košičanke (26).

Včera popoludní z Mercedesu Vito na michalovskom parkovisku ukradli elektroniku. Majiteľ nenašiel v aute osobný počítač a príslušenstvo, fotoaparát a firemné písomnosti. Spoločnosti so Senca vznikla škoda za 3 400 eur.

Pri ceste od Krásnohorského Podhradia v okrese Rožňava sa zlodej dostal cez zámok na dverách do Chevroletu Aveo. Z auta ukradol osobné veci, doklady a peniaze. Dvom ženám spôsobil spolu škodu za 401 eur a na aute je to 50 eur. Z Košíc informovala policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu