Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Manžela stĺkol, ženu naháňal po Štrbe

ŠTRBA – V sobotu večer bolo v Štrbe divoko. Kým ostatní pozerali večerné správy, tamojší občan (29) najprv stĺkol druhého (27) a potom začal naháňať jeho ženu po dedine.

Násilník prišiel k domu, kde býva napadnutý pár. Zakričal na muža, aby vyšiel na ulicu. Chce si vraj s ním niečo doriešiť. Keď sa pán domu k ničomu nemal, lebo v rámci riešenia susedských sporov mu ten druhý navrhoval smrť, vletel pomstiteľ na neoplotený dvor. Tam domáceho začal biť päsťami a pri tom vulgárne ziapal na jeho manželku.

Keď zbadal, že táto sa rozbehla, nechal päste päsťami a vyrazil za ňou. Pri tom jej dodával sily v behu tým, že na ňu neustále reval, že ju zabije a častoval ju sprostými výrazmi. Žena v strachu vbehla do miestnej krčmy, kde sa už zurvalec neodvážil.

Podobné útoky na manželov neboli z jeho strany po prvý raz. Začali sa už v lete minulého roka. Pri fackách, ani pre behu cez dedinu, sa nikto nezranil a násilníka obvinili z nebezpečného vyhrážania sa. Sedí v cele, čaká na väzbu. Z Prešova informoval policajný hovorca Daniel Džobanik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu