Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Radičová a Riapoš: Opustil ju kvôli inej žene!

Iveta Radičová a Ján Riapoš Zobraziť galériu (4)
Iveta Radičová a Ján Riapoš

BRATISLAVA – Vykašľal sa na ňu! Slovenský paralympijský športovec Ján Riapoš (40) sa pred pár týždňami rozišiel s neúspešnou prezidentskou kandidátkou Ivetou Radičovou (52). Opustil ju kvôli inej žene! V prezidentskej kampani však ešte voličom radil: "Vyberte si ju aj vy a určite neoľutujete!"

Dostala kopačky od o dvanásť rokov mladšieho partnera. Politička Iveta Radičová v markizáckej Smotánke priznala, že sa s ňou po takmer trojročnom vzťahu rozišiel paraolympionik Ján Riapoš. Po neúspešných voľbách je to pre ňu tak ďalšia oveľa trpkejšia rana.

„Ja už Janka nemám. Mne sa to hrozne ťažko hovorí, ale ono to tak v živote asi býva, že keď sa na vás valí, tak potrebujete ešte dostať, aj tú najťažšiu ranu,“ priznala so slzami v očiach neúspešná prezidentská kandidátka a pokračovala : „Janko mi naozaj veľmi, veľmi ublížil. Uprednostnil iný vzťah a rozhodol sa vzťahom so mnou skončiť. Nebudem zastierať, že ma to hlboko zranilo. Ale keď som chodila po slovenských mestách, mnohí ľudia prežívajú oveľa väčšie trápenie ako ja. Ja sa s tým trápením vyrovnám čo najrýchlejšie a vrhnem sa späť do práce. Svoju energiu, silu a srdce chcem venovať tým, ktorí to príjmu.“

To, že je rozchod pre Radičovú bolestivý je aj fakt, že spolu plánovali aj svadbu. Avizované zásnuby v lete minulého roka však vtedy náhle zrušili. Riapoš sa pred paralympiádou vyjadril, že ak zvíťazí, tak požiada svoju partnerku o ruku. Nestalo sa tak. Zrejme aj preto, lebo úspešný vozičkár, ako sa zdá, političku už dlhšie podvádzal. Snáď sa Radičová čoskoro vzchopí a po jej boku sa objaví muž, ktorý si ju zaslúži a bude si ju vážiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu