Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zasiahla ho guľka určená diviakom

MICHALOVCE - Zastrelený poľovník Alexander S. ( 41) z Veľkých Kapušian pri poľovačke s veľkou pravdepodobnosťou opustil svoje stanovište. Možno práve tento fakt ho stál život. Pri nedeľnej poľovačke v Čičarovciach ho našla guľka určená diviakom.

Polícia preveruje všetky varianty nešťastia. Berie do úvahy i možnosť, že poľovníka zasiahla odrazená guľka od ľadu alebo iného tvrdého povrchu. Podľa našich informácií vzdialenosť medzi strelcom a zastreleným Alexandrom bola asi 250 metrov. Alexander S. prišiel na poľovačku so svojím známym, ktorý nemal zbraň. Aj preto vraj dostali stanovište na mostíku nad potokom. Zatiaľ nevedno, prečo sa mali z tohto miesta presunúť. Na inom stanovišti stál Pavel S. (51). Ten mieril na utekajúcu čriedu diviakov. Podľa košickej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej jedna zo štyroch rán z guľobroku zasiahla do hlavy práve Alexandra S. Ten na mieste zomrel.

Pavel S. prečkal noc v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ nariadil pitvu a začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví. Viac svetla do tragédie vnesie balistická expertíza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu