Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ukradli karty a hurá k bankomatom

TRENČÍN – Zlodeji v Trenčianskom kraji nielen karty ukradli, ale sa im z nich podarilo v bankomatoch vybrať slušný balík peňazí.

Neznámy zlodej potiahol kartu mužovi (27) z Bánoviec nad Bebravou. Z účtu mu vybral 880 eur. Obeťou zlodeja sa stal aj muž (40) z Považskej Bystrice. Z bundy mu zmizla karta. Niekto neznámy mu 11 krát vytiahol z bankomatov 1047 eur.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová, aj z auta v Myjave ukradli aktovku s osobnými dokladmi, mobilnými telefónmi, platobnými kartami a rôznymi vecami. Z účtu majiteľa sa vyparilo 400 eur.

Nie vždy sa zlodejom podarilo vybrať peniaze. V trenčianskom obchodnom dome ukradli z dámskej kabelky peňaženku. Štyrikrát márne pred bankomatom maturovali. Peniaze im nedal. Aj tak má majiteľka škodu 40 eur.

Ďalší zlodej uchmatol v prievidzskom obchodnom dome mužovi (62) tašku. Mal v nej karty, mobil a osobné veci. Ani v tomto prípade sa však zlodejovi nepodarilo z bankomatu peniaze vybrať. Napriek tomu starší muž si zaknihoval škodu za vyše 520 eur.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu