Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nemohol na maturitu, vyskočil z okna!

(Zdroj: Jupiterimages)

STARÁ TURÁ - O život prišiel včera v Starej Turej stredoškolák, ktorý vyskočil z okna internátnej izby. Niektorí spolužiaci mladíka naznačili, že sa rozhodol pre samovraždu, lebo pre slabý prospech ho nepripustili k maturitám.

Informovali o tom internetové portály noviny.joj.sk a tvnoviny.sk. Po páde zo štvrtého poschodia študent utrpel ťažké poranenia hlavy, kostí a tváre. Nemal šancu prežiť. Privolaný lekár vylúčil cudzie zavinenie a nariadil urobiť pitvu. Stredoškolák vraj zanechal aj list na rozlúčku. Polícia smrť chlapca údajne vyšetruje ako usmrtenie.

„Takúto tragédiu si na našej škole nepamätáme. Je to veľmi smutná udalosť. Navyše veľmi zvláštna, pretože ide o bezkonfliktného žiaka, aj keď so slabšími výsledkami a veľmi uzavretého,“ citoval riaditeľa Strednej odbornej školy Milana Ďurošku portál noviny.joj.sk.

Niektorí psychológovia upozornili, že práve zlý prospech v škole a strach pred rodičmi môžu viesť žiakov a študentov až k samovražde. Rodičia by si preto mali v období maturít a rozdávania vysvedčení pozornejšie všímať svoje deti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu