Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Barlou napadol riaditeľa

Šéf úradu práce skončil v nemocnici, jeho podriadený tiež
Šéf úradu práce skončil v nemocnici, jeho podriadený tiež

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Skutočný šok s nepríjemnými následkami zažil riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Spišskej Novej Vsi Michal Komara (51). Priamo v jeho kancelárii ho napadol a ťažko poranil zamestnanec úradu Igor N.

Michala Komara včera predpoludním operovali na krčno-nosno-ušnom oddelení NsP v Levoči, takže o nepríjemnom zážitku nám porozprávala jeho manželka. Incident sa podľa jej slov stal v pondelok päť minút pred siedmou hodinou ráno. "Do kancelárie manžela zrazu vošiel Igor N.," povedala.

"Zaútočil naňho barlou, ktorú si priniesol (patrí jeho matke). Bil ho, kam zasiahol. Po tvári, hlave, rukách, chrbte."

Útok neostal bez následkov. Riaditeľ utrpel viacero zranení, ktoré si okamžite vyžiadali lekársky zásah. Michala Komara útok podriadeného vykoľajil. V úrade je už dvanásť rokov, no zatiaľ sa mu niečo podobné nestalo. S Igorom N. nemal žiadne osobné ani pracovné spory. Dokonca sa ho pred dvoma rokmi zastal, keď mal problémy na pracovisku.

Prípad vyšetruje spišskonovoveská polícia. Hospitalizovaný však nie je len riaditeľ. Jeho agresívny podriadený sa ocitol na psychiatrickom oddelení NsP v Levoči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu