Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž a dve deti prepadli zvolenského žiaka

(Zdroj: Jupiterimages)

ZVOLEN – Neznámy asi 25-ročný muž s dvomi 10-ročnými deťmi v zvolenskom parku obstúpili chlapca na bicykli. S kuchynským nožom ho začali prezerať či nemá peniaze. Keď nič nenašli, chlap mu vrazil mu päsťou pod oko a zobral mu mobil.

Chlapca (15) zo Zvolena prepadli v utorok večer na Ulici Ľ. Štúra v mestskom parku Lanice. K mladému cyklistovi znenazdajky priskočil mladý muž s dvomi chlapcami. Najstarší kázal, aby zosadol z bicykla. Pýtal si od neho peniaze. Chlapec tvrdil, že nemá. Muž mu pre istotu prezrel peňaženku.

Chlap ho potom udrel päsťou pod oko. Chcel od neho mobilný telefón. Vtedy sa zapojil aj jeden z dvojice maloletých lupičov. Priložil bicyklistovi pod bradu kuchynský nôž. Chlapec sa samozrejme zľakol. Telefón im dal. Trojica ho ešte sotila do stromu a kým sa pozviechal, všetci zmizli.

Prepadnutý chlapec má ľahšie zranenia. Cenu mobilu nevyčíslili. Dospelému aktérovi ozbrojeného prepadnutia hrozí trest od 7 do 12 rokov. Z banskobystrického policajného riaditeľstva informovala hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu