Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Na tomto mieste zakopal Ščurko svoju obeť!

Policajti ešte nevedeli, kto je obeťou Zobraziť galériu (7)
Policajti ešte nevedeli, kto je obeťou

BRATISLAVA/PREŠOV - Nikto vtedy ešte netušil, kto je obeťou. Nikto nevedel, aký príbeh sa skrýva za morbídnym nálezom z decembra minulého roku. Prvé informácie polície hovorili o náleze, ktorý 10. decembra ohlásil policajtom muž zo Ždiaru. V lesíku medzi Veľkou Lomnicou a Huncovcami našiel ľudské kosti.

Policajti na mieste objavili 40 cm hlbokú jamu, po odkrytí zeminy v nej našli takmer kompletnú ľudskú kostru. Tá podľa prvých vyjadrení polície mala patriť mužovi vo veku 20-25 rokov. Prvé odhady polície hovorili o tom, že v zemi mohla byť uložená jeden až dva roky. Kostra ležala asi 300 metrov od štátnej a asi 15 metrov od poľnej cesty.

"Na odeve z hornej časti tela boli zistené viaceré mechanické poškodenia, uvádzalo sa v policajnej správe. Na mieste policajti zaistili aj časti odevu nebohého – nohavice, mikinu, bundu a botasky. Na mieste našli aj mobilný telefón a 2 SIM karty," uviedla polícia vo svojej správe.

Ako ďalej informovala, „kostrový nález bol prevezený na pracovisko Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, kde bude vykonaná pitva. Prípad preverujú policajti Úradu justičnej a kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove". Informovala o tom prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu