Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Europoslankyňa Beňová: Dáva šaty do sekáča!

Monika Beňová Zobraziť galériu (6)
Monika Beňová

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová (Smer) robí poriadky so svojou luxusnou garderóbou. Tvrdí, že už tradične každú jeseň vyhadzuje zo skríň "okukané" kostýmy a nahrádza ich novými modelmi. Túto sezónu však má Monika Beňová na každoročný rituál ešte jeden dôvod. Za posledný rok schudla takmer sedem kíl, a tak sú jej všetky veci veľké.

"Keďže som schudla, musím zmeniť takmer celý šatník. Niekoľko vecí rozdám sesterniciam a pár dám aj do second handu," prezradila Beňová.

Europoslankyňa je zmierená s tým, že s vecami, ktoré predá do "sekáča", veľký biznis neurobí. "Samozrejme som si vedomá, že takú sumu, akú som za ne dala, nemôžem čakať. Nerobím to však pre peniaze," tvrdí. Ceny, za ktoré oblečenie predá, má premyslené - svetre predá za 200 korún, sukne za 350, no a kostýmy za 800 až 1 000 korún. "Hlavne za kostýmami mi bude ľúto. Väčšinu som si dala šiť a stáli okolo šesťtisíc," povedala.

Vešiaky však v skrini Moniky Beňovej neostanú dlho prázdne. "Skriňa už je opäť plná nových vecí. Som jednoducho maniak do nakupovania," priznáva so smiechom europoslankyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu