Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Humenský lupič: Herňu prepadol na pravé poludnie!

BRATISLAVA - Najmenej 3 100 eur si odniesol v utorok napoludnie lupič z jednej z herní v Humennom. Pracovníčku počas prevádzky prepadol okolo 12:20 doposiaľ neznámy páchateľ. Na hlave mal čiernu kuklu a čierne okuliare, oblečený bol v dlhom čiernom kabáte.

V ruke držal pištoľ, ktorú namieril na pracovníčku, pristúpil k pultu a pýtal peniaze. Keď mu povedala, že žiadne nemá, svoju žiadosť zopakoval a naliehal ďalej s pištoľou. Z obavy o svoj život mu žena dala peňaženku s hotovosťou najmenej 3 100 eur. Polícia hneď po oznámení lúpeže vyhlásila pátranie po páchateľovi, stále ho však nechytila. Pri lúpežnom prepade sa nikto nezranil. Ako informoval zástupca policajnej hovorkyne Daniel Džobanik, humenský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin lúpeže.

V Humennom v sobotu lúpežne prepadli stávkovú kanceláriu. Muž, ktorý sa pracovníčke predstavil ako kontrolór z úradu bezpečnosti práce, ju požiadal, aby mu predložila doklady o tom, že je oprávnená prijímať stávky, pracovnú zmluvu a ďalšie písomnosti. Tie pracovníčka predložila. Keď si ich prezrel, prišiel k pracovníčke s kuchynským nožom v ruke, prikázal jej, aby si kľakla, previazal jej ústa, zviazal ruky a nohy a zamkol ju v kancelárii. Z trezoru vzal 841,48 eur. Pracovníčka pri prepade neutrpela žiadne zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu