Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pán školník, chodím do tejto školy?

ROŽŇAVA – V obci Roštár žili dva rodičovské páry, ktoré si doteraz ťukali významne na čelo, ak ich niekto upozornil, že majú dať deťom desiatu a poslať ich do školy. Teraz si už na čelo klepkať prestali, lebo majú na krku paragraf o ohrozovaní mravnej výchovy mládeže.

Štyridsiatnici Zdenko a Erika z Roštára v Rožňavskom okrese dovolili svojmu synovi Erikovi (14), aby mal v tomto školskom roku 562 neospravedlnených hodín. Teraz sa budú musieť asi opýtať susedov, kde je Základná škola v Štítniku, kam synátor mal chodiť. A potom svojho potomka pani učiteľke prísť predstaviť, lebo si na neho nepamätá ani školník, a ten predsa len vie všetko najlepšie.

Podobné „povinnosti“ čakajú aj na Róberta (35) a Vlastu (34), tiež z Roštára, ktorí boli predsa len o trochu prísnejší na svoju dcéru Martinu (14), ktorá bez ospravedlnenia vynechala „len“ 494 hodín. Oba páry benevolentných rodičov už obvinili z ohrozovania mravnej výchovy svojich detí. Fakty o prípadoch poskytla košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu