Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prizrite sa lepšie bankomatovým podvodníkom!

Zobraziť galériu (3)

NITRA – Na budove banky na Farskej ulici v Nitre neznáma trojica nalepila na bankomatový priečinok na vyberanie peňazí lištu, ktorá mala zabrániť, aby peniaze z bankomatu vychádzali. Polícia vás žiada o pomoc pri zisťovaní ich totožnosti.

Podvodníci čakali, že niekto si bude myslieť, že bankomat nefunguje a odíde preč celý najedovaný, ale bez peňazí, ktoré zostanú „prilepené“ vo vnútri. Potom si ich eurá vyberú z bankomatu sami. Na to, že niečo nie je v poriadku, sa však prišlo. Bankomat signalizoval poruchu. Technici zistili, že na priečinok na vyberanie peňazí niekto nainštaloval lištu podlepenú obojstrannou lepiacou páskou a táto zabraňovala výberu peňazí z bankomatu. Našťastie na tento ťah prefíkaných zlodejov nikto nedoplatil.

Kamera zaznamenala v inkriminovanom čase pri bankomate tri osoby. Ich fotografie z miesta činu nám poslala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková so žiadosťou, aby ste akékoľvek informácie o neznámych páchateľoch zavolali na 158, prípadne oznámili na najbližšom policajnom útvare.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu