Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Po zrážke vodičských veteránov auto odhodilo do chodca

(Zdroj: ČTK)

KOŠICE – Včera ráno sa v Košiciach zrazili dve škodovky, ktoré si pamätajú takmer toľko, ako ich vodičskí veteráni. Jeden z nich vošiel do križovatky na červenú. Do neho vrazil druhý dôchodca za volantom tak nešťastne, že jeho škodovku odhodilo na ostrovček, kadiaľ šiel chodec (21).

Včera o 08.35 hod. si to František M. (77) z Košíc so svojou Škodou 120 po Triede SNP nasmeroval do križovatky s Ipeľskou ulicou na červenú. Zrazil sa so Škodou 105, ktorú viedol ďalší Košičan Ján G. (69). Jeho auto po zrážke odhodilo na ostrovček, kde zrazilo chodca Jaroslava S. (21) z obce Lekárovce v Sobraneckom okrese. Pri mladíkovi stál anjel strážny, lebo utrpel iba ľahké zranenie, z ktorých sa má vyliečiť za týždeň.

Horšia situácia bola po zrážke v oboch autách. Spolujazdkyňa (67) zo Škody 105 sa bude liečiť z ťažkých zranení viac ako šesť týždňov. Vodiča z druhého auta budú trápiť rany z nehody dva týždne a jeho spolujazdkyňa má ťažké zranenia, ktorých liečenia potrvá dva mesiace. O nehode informovala Jana Demjanovičová z košického krajského policajného riaditeľstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu