Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KSS 17. november neslávi, tvrdí, že to bol prevrat

Predseda Komunistickej strany Slovenska Jozef Ševc.
Predseda Komunistickej strany Slovenska Jozef Ševc.

BRATISLAVA - Nežná revolúcia bol protisocialistický politický prevrat zameraný na zmenu vlastníckych pomerov, tvrdí predseda Komunistickej strany Slovenska (KSS) Jozef Ševc.

Ako ďalej líder slovenských komunistov uviedol na dnešnej tlačovej besede, udalosti zo 17. novembra 1989 nepriniesli to, čo od nich obyvatelia očakávali a preto ich netreba oslavovať. "November ´89 bol všeličím iným len nie tým, za čo ho vydávajú jeho protagonisti. Bol nehoráznym podvodom na miliónoch ľudí, štátnym prevratom," tvrdí Ševc. Komunisti preto pri príležitosti 15. výročia nežnej revolúcie pripravili sériu protestných akcií, ktoré sa už od nedele konajú v mestách po celom Slovensku.

V deň výročia 17. novembra sa uskutoční od 16:15 protestné zhromaždenie KSS na Kollárovom námestí v Bratislave. Členovia a priaznivci KSS chcú na ňom všetkým odkázať, že kľúčom k úspešnému rozvoju Slovenskej republiky a k zvýšeniu životnej úrovne jej občanov je ľavicová sociálne orientovaná vláda a socializmus. Ako agentúru SITA informoval tajomník Ústredného výboru (ÚV) KSS Ladislav Jača, účastníkov stredajšieho bratislavského protestu privíta predseda strany Jozef Ševc a podpredseda KSS Jozef Hrdlička.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu