Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Plesovú zlodejku môžu zavrieť na 5 rokov

NITRA – Tohtoročná plesová sezóna prilákala aj zlodejov. Spoliehajú sa na nepozornosť plesajúcich, ktorí tak môžu prísť o doklady a rôzne cennosti. Dlhoprstú Denisu (31) zo Žirian však chytili priamo na mieste. Hrozí je až päť rokov väzenia.

Denisa sa vybrala v sobotu kradnúť na ples, ktorý prebiehal v budove Potravinárskej školy v Nitre. Využila nepozornosť ľudí a nenápadne vošla do spoločenskej sály. Podarilo sa jej ukradnúť koktailovú semišovú dámsku kabelku. Bol v nej mobilný telefón a peniaze. Po tomto úlovku sa z miestnosti vytratila.

Neopustila však budovu, vybrala sa do šatne. Z kabáta ukradla mobilný telefón a koženú peňaženku, kde boli peniaze a doklady. Vtedy sa však všetko prevalilo. Pri odchode zo šatne si ju totiž všimol jeden z návštevníkov. Keďže sa mu zdala podozrivá a v sále medzitým majiteľka zistila krádež kabelky, privolali policajtov.

Denisa sa ku krádeži priznala. Spôsobila škodu asi 400 eur. Keďže sa už v minulosti dopustila krádeže, pravdepodobne pôjde do väzby, dodala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu