Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dievča z rodiny expolitika uniesol, mučil a znásilňoval!

BRATISLAVA - Znásilnenie, krádež, lúpež a drogové delikty má podľa obžaloby na svedomí 32-ročný Milan I., ktorým sa dnes zaoberal okresný súd v Bratislave. Okrem tohto prípadu čelí aj obžalobe z mimoriadne brutálneho činu. V bratislavskom Pentagone tri týždne týral a znásilňoval 17-ročné dievča z rodiny istého bratislavského podnikateľa a bývalého politika.

Ako pre topky.sk uviedol hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak, meno ani ďalšie podrobnosti o poškodenej súd zo zákona zverejňovať nebude.

Obžalovaný dievčinu údajne uniesol na autobusovej zástavke a autom odviedol do Pentagonu, kde ju nadrogoval, týral a mučil. Mladej žene sa nakoniec podarilo ujsť, skončila s polámanými rebrami a nosom, modrinami, ale aj bodnými ranami.

Milan I., ktorý je vo väzbe od mája 2007, je v tomto prípade obžalovaný z trestných činov pozbavenia osobnej slobody, znásilnenia a sexuálneho násilia. Dnešné pojednávanie na okresnom súde museli odročiť na koniec marca, pretože neprišli predvolaní svedkovia. Do uzavretia dokazovania ich musí súd vypočuť ešte dvoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu