Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Z kanála vytiahli obhorené telo bezdomovkyne!

Hasiči vyťahujú bezdomovkyňu zo šachty
Hasiči vyťahujú bezdomovkyňu zo šachty

BRATISLAVA – V kanáli našla svoju smrť zrejme bezdomovkyňa. Ženu objavili hasiči dnes ráno v teplovodnej šachte v bratislavskej Dúbravke po telefonickom upozornení. Telo vytiahli z nezabezpečenej šachty, ktorá bola tesne vedľa frekventovanej cesty a len niekoľko desiatok metrov od panelákov. Podľa prvých informácií malo ísť o bezdomovca, neskôr však policajti spresnili, že obeťou je žena vo veku 40-50 rokov.

Podľa našich informácií volali hasičov k dymiacemu kanálu na ulici M. Schneidra Trnavského o 6.30 hod. Na mieste zasahovali dve hodiny.

Lekár určil ako predbežnú príčinu smrti udusenie bez cudzieho zavinenia. Presná príčina bude známa až po pitve. „V súčasnosti policajti zisťujú totožnosť tejto ženy, poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ uviedla pre Topky.sk Tatiana Kurucová z bratislavskej polície.

Obeť má podľa jej slov čierne vlasy, stredne dlhé. Oblečenú mala bundu bielo-čiernej farby s kockovaným vzorom. Pod ňou mala rolák krémovej farby s hnedým vzorom. Mala šuštiakové nohavice tmavo-fialovej farby s nápisom SPORT a obuté vyššie šnurovacie topánky.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu