Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Kamery zachytili lupičov, ukradli 229 značkových hodiniek!

Zlodeji v akcii Zobraziť galériu (4)
Zlodeji v akcii

TRNAVA – Kamery zachytili zlodejov, ktorí vykradli piešťanské zlatníctvo noc pred Vianocami. Štvorica si z predajne odniesla až 229 značkových hodiniek, ktorých hodnota sa pohybuje od 730 do 2900 eur. Polícia sa však až teraz obracia na občanov, aby jej pomohli pri pátraní po týchto indivíduách. Neuviedla, prečo tak neurobila skôr.

Zlodeji prišli k predajni na Kukučínovej ulici na striebornej Škode Octavia, ktorá mala na zadných sklách fólie. Na aute bola tabuľka s evidenčných číslom, ktorú v ten deň ukradli v Sokolovciach.

Podľa polície boli zlodeji, ktorí mali športové postavy, vo veku od 20 do 30 rokov. Oblečení boli v čiernom a na hlavách mali pletené čiapky stiahnuté hlboko do čela.

„Polícia prosí občanov o pomoc pri objasnení tejto krádeže. Páchatelia sa pravdepodobne budú pokúšať hodinky predávať na čiernom trhu. Ak teda bude niekto ponúkať značkové hodinky výrazne pod cenu, bez záručného listu a nezabalené v originálnom balení, dá sa predpokladať, že pochádzajú z krádeže. Občania by svoje poznatky mohli nahlásiť na číslo 158 a odvolať sa na krádež v piešťanskom zlatníctve,“ uviedla Martina Kredatusová z trnavskej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu