Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Zadržali muža, ktorý ušiel policajtom z nemocnice

BRATISLAVA - Stupavskí policajti dnes zadržali 23-ročného Jozefa S. z okresu Malacky, ktorý ešte začiatkom vlaňajšieho decembra ušiel policajtom z nemocnice. Mladého muža čakalo lekárske vyšetrenie a výsluch, no rozhodol sa ujsť, zadržali ho až dnes.

Policajti Jozefa S. chytili začiatkom decembra v bratislavskej Vrakuni v cudzom aute. Väzba mu však nehrozila. Keďže už bol stíhaný za drogovú trestnú činnosť, nadporučík a poručíčka ho odviezli na vyšetrenie k psychiatrovi do nemocnice ministerstva obrany. Tam ho nechali v čakárni lekára.

Mladík sa vypýtal na toaletu a keď zistil, že policajti nie sú na chodbe, z nemocnice odišiel. Ako informovala zástupkyňa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiana Kurucová, mladý muž čelí obvineniam z neoprávneného užívania cudzieho motorového vozidla a marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby, momentálne je v policajnej cele. Nadriadený policajtov vtedy spracoval návrh na ich prepustenie, či už opustili rady policajtov, nevedela dnes Silvia Miháliková z komunikačného odboru Kancelárie ministra vnútra potvrdiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu