Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Poľadovica: Hromadná zrážka 8 áut a smrť vodiča pri Trenčíne!

TRENČÍN – Poľadovica si v Trenčianskom kraji zrejme vyžiadala prvú obeť. V Nemšovej pri Trenčíne dnes na poludnie zomrel 73-ročný vodič Škody Fabie, ktorý prichádzal smerom z Horného Srnia.

“Vodič pravdepodobne dostal šmyk a bokom auta narazil do nákladného Volva, ktoré riadil 51-ročný Čech. Šofér Fabie na mieste zomrel, príčiny nehody vyšetrujú,” uviedol pre agentúru SITA hovorca trenčianskej krajskej polície Pavol Kudlička.

Hasiči v Trenčianskom kraji museli okrem tejto nehody zasahovať aj pri ďalších dvoch. O 9:00 sa na diaľnici D1 pri Novom Meste nad Váhom smerom na Žilinu zrazilo osem áut. Ako uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Roman Krajčo, pri nehode sa ľahko zranili dvaja ľudia.

"Vodiči neprispôsobili jazdu stavu a povahe vozovky, na ktorej bola námraza," doplnil Kudlička. Nehoda si nevyžiadala uzavretie diaľnice. Päť minút na to sa ďalšie dve autá zrazili za Novým Mestom nad Váhom na výjazde smerom na Myjavu.

Tu sa ľahšie zranili tri osoby. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal na dnes výstrahu I. stupňa, upozorňuje na tvoriacu sa poľadovicu na celom Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu