Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sused zastrelil susedku

V rodinnom dome naľavo došlo v Drnave v utorok večer k vražde.
V rodinnom dome naľavo došlo v Drnave v utorok večer k vražde.

DRNAVA - Krvavou drámou s najkrutejším koncom sa skončila streľba v Drnave (okres Rožňava).

Ivan K. (40) z tejto obce v utorok večer vnikol na dvor susedky Eleny K. (60) a z domácky vyrobenej zbrane ju zasiahol do hrudníka. Žena, ktorá pred odchodom do dôchodku pracovala ako kuchárka, ťažkým zraneniam podľahla.

Páchateľ bol pod vplyvom alkoholu a s manželom obete Tiborom K. mal dlhodobo nezhody údajne ešte z čias spoločných poľovačiek. V minulosti bol totiž Ivan K. lesníkom. Už päť rokov však obaja nevedeli nájsť spoločnú reč. Zmyslov zbaveného strelca zadržali na veľký krik až susedia a privolaná hliadka. Predtým však ešte stačil vniknúť do domu, kde hľadal aj Eleninho manžela. Dráma ešte vtedy pokračovala, pretože šialený útočník strieľal hlava-nehlava.

Pána domu, našťastie, nenašiel. "Zamkol som sa hore v kúpeľni. Nohou som ešte zaprel aj dvere a po tej streľbe som sa veľmi, veľmi bál," opisoval hrozné momenty Tibor K., ktorý sa len v deň tragédie vrátil domov z 10-dňového pobytu v košickej nemocnici, kde ležal na pľúcnom oddelení.

"Počul som, ako snoril po dome a zakričal, že tá k.... určite ušla cez balkón. Je to strašné." Strelca už obvinili z vraždy, porušovania domovej slobody a nedovoleného ozbrojovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu