Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Mladík ukradol auto, zrazil dôchodkyňu a ušiel!

TREBIŠOV - Život 61-ročnej Júlie M. z Nižného Žipova vyhasol v piatok pri dopravnej nehode na ulici Za mostom v obci Nižný Žipov, okres Trebišov.

Šofér z miesta nehody ušiel. Polícia po ňom začala pátrať a zistila, že auto viedol 17-ročný Ľubomír B. z obce Lastovce, rovnako v okrese Trebišov. Ten ukradol neuzamknuté vozidlo Peugeot, zaparkované pred rodinným domom na ulici Pri Kamianke v obci Lastovce. Vozidlo naštartoval kľúčom, ktorý sa nachádzal priamo vo vozidle. Následne spôsobil dopravnú nehodu, odkiaľ ušiel a vozidlo odstavil na poľnej ceste v katastri obce Slanec, okres Košice-okolie, kde ho zaistila polícia. Majiteľovi auta z Lastoviec spôsobil mladík na vozidle škodu za 600

Neplnoletý vodič usmrtil chodkyňu pri predbiehaní pred ním idúceho osobného motorového vozidla Škoda Felícia. Žena išla po ľavej strane vozovky v smere jazdy áut, zachytil ju ľavou prednou časťou vozidla. Chodkyňa zraneniam na mieste podľahla. Trebišovský vyšetrovateľ už 17-ročného Ľubomíra B. obvinil za prečin usmrtenia v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci a prečinom neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla. Obvinený je v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Hrozí mu trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

O prípade informovala zástupkyňa košickej policajnej hovorkyne Jana Mésarová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu