Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zlodeji na východe „pracovali“ hneď po oslavách

KOŠICE – Zlodeji oslávili Silvester a hor sa do práce! Len niekoľko hodín po polnoci okradli v Košickom kraji ľudí o tisíce eur.

Okolo 3.00 hod. v Smižanocj v lokalite Čingov sa jeden z nich vlámal do chaty, odkiaľ ukradol 800 korún, notebook, digitálny fotoaparát, mobilný telefón, kryptonovú baterku a plynovú pištoľ s púzdrom.

Mužovi (31) z Gelnice spôsobil škodu približne 47.100 korún. Žene sa z Prakoviec spôsobil škodu 84 tisíc korún. Ukradol je hotovosť 10 tisíc korún, notebook s dátovou kartou, dve vysielačky a plynovú pištoľ.

Okolo 4.30 hod. na Masarykovej ulici v Košiciach ďalší zlodej využil nepozornosť 21-ročnej Košičanky a ukradol jej kabelku, ktorú mala voľne položenú. V nej mala peňaženku s dokladmi a 1200 korún, mobilný telefón, fotoaparát, náramkové hodinky zo žltého kovu a bankomatové karty. Prišla tak celkovo o 664 eur.

Okolo 5.00 hod. v Spišských Tomášovciach zlodej vnikol do neuzamknutej izby turistickej ubytovne. V tom čase tam spala 21-ročná žena. Z izby ukradol notebook s príslušenstvom, dve nabíjačky k mobilnému telefónu a fotoaparátu, MP3 prehrávač, peňaženku s hotovosťou 250 zlotých, občiansky preukaz, vodičský preukaz a bankomatovú kartu. Poľke tak spôsobil škodu 589,86 eur. Informovala o tom Jana Mésarová z košickej polície.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu