Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Opitý policajt zrazil 12-ročné dievča a ušiel

BRATISLAVA - Opitý policajt mimo služby v Prešove zrazil v pondelok na priechode pre chodcov 12-ročné dievča a z miesta nehody ušiel. Napísal to včera portál televízie Markíza tvnoviny.sk.

Dievča utrpelo ľahšie zranenia, policajta obvinili z neposkytnutia pomoci a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Podľa portálu ho zrejme prepustia zo zamestnania.

"Podrobil sa skúške na alkohol. Výsledok bol 1,5 promile," povedala portálu Silvia Miháliková z ministerstva vnútra. Policajt z Košíc podľa portálu zrejme neskoro zbadal červenú na semafore a nestihol zabrzdiť. Napriek tomu, že ho vraj svedkovia vyzývali, aby zranenému dievčaťu pomohol, z miesta ušiel.

Polícia ho však neskôr vypátrala pri neďalekých Lemešanoch vďaka tomu, že mu odpadla poznávacia značka, poznamenal portál. Zranená dievčina bola podľa tvnoviny.sk autistka, vedela sa však dobre pohybovať po svojom okolí a bola na prechádzke so psom a kamarátkou.

Polícia zaznamenala aj tento rok viacero prípadov, keď jej príslušníci šoférovali opití. V máji zrazil opitý policajt v Krásne nad Kysucou dvoch ľudí, jedného z nich vážne zranil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu