Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

V Nitrianskom kraji za 24 hodín 3 mŕtvi chodci!

NITRA - V Nitrianskom kraji zabili autá za posledných 24 hodín troch ľudí. Polícia znovu apeluje na chodcov a cyklistov, aby zbytočne nehazardovali s vlastným životom a používali reflexné prvky na svojom oblečení.

Včera okolo 17.00 hod. medzi Jurom nad Hronom a Starým Hrádkom zrazil vodič (29) VW Polo asi 40-ročného človeka. Zomrel na mieste a jeho totožnosť ešte nezistili. Podľa polície išiel po strede cesty a vodič ho zrejme nespozoroval. Alkohol u vodiča nezistili.

K ďalšej tragickej nehode došlo zhruba o 20 minút neskôr v Žiranoch. Vodič (23) Mazdy sa zrejme nevenoval riadeniu a pri predbiehaní autobusu zrazil na ľavej strane cesty 78-ročného starčeka. Ten zomrel na mieste. U vodiča alkohol tiež nezistili.

Tretia tragická nehoda sa stala dnes okolo 4.45 hod. v Rišňovciach. Vodič (26) nákladného Iveca pravdepodobne nespozoroval 59-ročného muža, ktorý prechádzal cez cestu. Zrazil ho a na mieste usmrtil. Ani u tohto vodiča nezistili alkohol. Informovala o tom nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu