Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyzliekal sa pred školáčkami, dostal 10 mesiacov

TRENČÍN - Krajský súd v Trenčíne dnes poslal na desať mesiacov do väzenia muža, ktorý sa v minulosti obnažoval v Nemšovej pred školáčkami. Potvrdil októbrové rozhodnutie trenčianskeho okresného súdu, proti ktorému sa exhibicionista odvolal. Rozsudok je právoplatný. Informoval o tom hovorca krajského súdu Roman Tarabus.

Muž si bude odpykávať trest vo väzení s minimálnym stupňom stráženia. Súd mu zároveň uložil aj ochranné ústavné sexuologické liečenie. Podľa obžaloby muž lákal deti k svojmu autu, v ktorom sedel polonahý. K priamemu fyzickému kontaktu so školáčkami však vraj nedošlo. Deti po tom, čo zbadali, že muž sedí v aute obnažený, väčšinou ušli.

Obdobné prípady zaznamenali v Trenčianskom kraji už viackrát. Okresný súd v Trenčíne napríklad v novembri vymeral osem mesiacov väzenia pre muža, ktorý sa v júni opakovane sexuálne ukájal pred maloletými deťmi v Ilave. Súd schválil trest, na ktorom sa exhibicionista dohodol s prokurátorom.

Okresný súd v Partizánskom zasa poslal nedávno na 18 mesiacov do väzenia exhibicionistu, ktorý onanoval pred skupinkou dievčat. Predvlani Okresný súd v Trenčíne potrestal desiatimi rokmi väzenia Bratislavčana, ktorý znásilnil dve ženy, pokúsil sa o znásilnenie maloletej školáčky a sexuálne obťažoval mladistvé dievča.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu