Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Markíza získala digitálnu licenciu na TV Doma

BRATISLAVA - Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) dnes udelila digitálnu licenciu na druhý kanál televízie Markíza, agentúru SITA o tom informoval riaditeľ kancelárie RVR Ľuboš Kukliš. Licenčná rada rozhodovala o udelení licencie na digitálne vysielanie spoločnosti Markíza - Slovakia na druhýkrát.

Po prvýkrát bolo udeľovanie licencie na programe začiatkom decembra, vtedy však Markíza požiadala o posunutie správneho konania na ďalší najbližší termín. Vysielať musí začať do 24 mesiacov od udelenia licencie.

"Môžeme potvrdiť, že TV Markíza požiadala Radu pre vysielanie a retransmisiu o udelenie licencie na celoplošné digitálne televízne vysielanie monotypovej programovej služby prostredníctvom satelitu a káblových rozvodov a dnes sa zúčastnila na ústnom pojednávaní," uviedla pre agentúru SITA hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská. Markíza má podľa Dúbravskej ambíciu uviesť na slovenský trh nový televízny kanál v kratšej lehote ako stanovuje zákon. "Naším cieľom je zaujať diváka novým, tematickým a najmä kvalitne pripraveným projektom," dodala.

Z medializovaných názvov druhého kanála, ako Angelika, Diva, Doma, Lady či Moja ponesie druhý kanál slovenskej najsledovanejšej komerčnej televízie názov TV Doma, dodal Ľuboš Kukliš. Markíza sa k názvu ani k bližšej špecifikácii programu zatiaľ nevyjadrila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu