Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Policajti zadržali troch autíčkarov, jeden im ušiel

(Zdroj: Jupiterimages)

RUŽOMBEROK – Policajti zadržali koncom uplynulého týždňa troch členov (26, 24, 23) gangu autíčkarov z okresu Galanta. Štvrtý člen Cyril T. (1982) zo Serede im ušiel. Trojicu obvinili z krádeže a dali do väzby. Za mrežami môžu stráviť až tri roky.

Podľa polície sa skupina 9. decembra pokúsila v Ružomberku ukradnúť Audi A8 Quattro, ktoré parkovalo pri rodinnom dome. Plány im však prekazili policajti a troch zlodejov zadržali.

Polícia tiež zistila, že skupina má na svojom konte aj krádež Škody Octávia. Auto ukradli 8. decembra v Ružomberku z parkoviska pred obytným domom. Ukryli ho neďaleko mesta. Na druhý deň ukradli v Ružomberku aj dve tabuľky s evidenčným číslom, ktoré na škodovku chceli namontovať. Policajti auto zaistili a vrátili majiteľovi, informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Podľa zástupkyne riaditeľa polícia v Ružomberku Vlasty Peckovičovej činnosť zlodejov už dlhšie monitorovali. Dodala, že do akcie sa zapojili policajti zo Žilinského, Banskobystrického a Trnavského kraja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu