Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Recidivista napadol policajta a vyhrážal sa, že ho dá vyhodiť

PREŠOV- Z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinil vyšetrovateľ 36-ročného recidivistu z Fintíc v Prešovskom okrese, ktorý bol už v minulosti trikrát súdne trestaný. Obvinený v piatok okolo 1:15 nadránom na Lesníckej ulici v Prešove riadil vozidlo Hyunday Lantra, a to aj napriek tomu, že mal zákaz viesť osobné motorové vozidlá na území Slovenska na 24 mesiacov.

Muž dostal šmyk na vyvýšenej krajnici cesty, následkom čoho ho okolo pol druhej v noci na ulici Arm. gen. L. Svobodu policajti vyzvali, aby predložil doklady na vedenie a prevádzku vozidla.

Vodič im ukázal doklady na meno istého muža z Prešova. Keď mu hliadka oznámila, že spôsobil dopravnú nehodu a musí sa podrobiť dychovej skúške, vytiahol policajtovi z rúk doklady, že odchádza a pravou päsťou udrel jedného člena hliadky do tváre v oblasti ľavého oka. Spôsobil mu zranenie s práceneschopnosťou do sedem dní.

Pri použití donucovacích prostriedkov zo strany policajtov sa vodič správal agresívne, kládol aktívny odpor a vulgárne nadával členom hliadky. "Vyhrážal sa im, že to, čo spravili oľutujú a že ich vyzlečie z uniformy, v polícii skončia a v civile si ich nájde," uviedla policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.

S použitím donucovacích prostriedkov policajti muža spacifikovali a predviedli na oddelenie. Recidivistu stíhajú na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu