Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Opitý vodič mal vyše 3 promile, spôsobil 4 nehody!

BANSKÁ BYSTRICA - Vodič, ktorému po zadržaní namerali vyše tri promile alkoholu v krvi, stihol v utorok večer počas krátkej jazdy Banskou Bystricou spôsobiť štyri dopravné nehody.

Ako informovala hovorkyňa banskobystrickej mestskej polície Žaneta Krišteková, jeho pirátska jazda sa začala na sídlisku Fončorda, kde na Kyjevskom námestí spôsobil prvú dopravnú nehodu.

Z miesta činu ušiel a na Švermovej ulici spôsobil kolíziu s ďalším autom. Poškodený vodič informoval štátnu políciu aj mestských policajtov, ktorí sa pri ňom pristavili.

"Následne sa pri nehode pristavil vodič, ktorý uviedol, že pri obchodnom centre Europa je tiež dopravná nehoda, ktorú spôsobilo vozidlo červenej farby. Išlo teda s najväčšou pravdepodobnosťou o toho istého vodiča.

Príslušníci mestskej polície začali okamžite hľadať podozrivé vozidlo. Vodiča sa im podarilo zadržať tesne po štvrtej dopravnej nehode, ktorú spôsobil na Námestí slobody, priamo oproti základni mestskej polície,“ uviedla Krišteková.

Ako ďalej informovala, cestný pirát bol pri zadržaní agresívny, mestskí policajti preto museli použiť aj donucovacie prostriedky. Zadržaného vodiča potom odovzdali štátnej polícii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu