Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chytili výrobcu a dílera pervitínu

BANSKÁ BYSTRICA - Banskobystrickí policajti vo štvrtok 18. septembra chytili výrobcu pervitínu, 27-ročného Jána z Banskej Bystrice.

Spolu s ním obvinil vyšetrovateľ banskobystrickej polície zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi aj 19-ročného Andreja z Banskej Bystrice.

Ako ďalej informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, Ján od januára tohto roku vo svojom bydlisku vyrábal a predával pervitín. Pri štvrtkovej prehliadke jeho domu polícia našla sklenenú fľašu s priehľadnou tekutinou s obsahom metamfetamínu a tiež ďalšie veci, vrátane injekčnej striekačky so stopami metamfetamínu.

Druhý mladík, Andrej, si v ten istý deň chcel v rodinnom dome kúpiť od Jána za 2400 korún (79,66 €) pervitín a ďalej ho predať. Z obsahu striekačky so zataveným koncom sa dalo podľa polície vyrobiť 10 až 19 obvyklých jednorazových dávok.

Jána umiestnili do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho väzbu. Andreja stíhajú na slobode. Hrozí im väzenie na štyri až 10 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu