Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Údajný vrah nitrianskeho policajta sa pokúsil o samovraždu!

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Údajný vrah nitrianskeho policajta Ladislav Bogdan (39) sa pokúsil o samovraždu. V cele si podrezal žily a jeho stav je ktirický.

Rezort spravodlivosti potvrdil, že ešte minulý piatok si obvinený Bogdan v cele Ústavu na výkon väzby v Nitre porezal ľavé predlaktie čepieľkou násilne rozobratého jednorazového holiaceho strojčeka. Ten si môže zakúpiť v ústavnej predajni a má na neho zákonný nárok, potvrdil rezort.

O jeho život bojujú lekári v trenčianskej nemocnici pre odsúdených a obvinených. Informoval o tom portál aktualne.sk. Bogdan mal pri nevydarenej policajnej akcii pri Leviciach zastreliť nitrianskeho policajta Róberta Vidu (+34) a informátora Ivana Riga (+42) . V prípade dokázania viny mu za vraždu hrozí až doživotie.

Bogdana obvinili aj z nedovoleného ozbrojovania sa a účasti na príprave lúpeže. Už predtým bol sedemkrát súdne trestaný, šesťkrát za majetkovú trestnú činnosť, raz za násilie. Policajta Róbert Vidu mal zastreliť počas nevydarenej policajnej akcie po fingovanom lúpežnom prepadnutí zmenárne v Leviciach.

Bogdan mal údajne žiadať pod hrozbou použitia zbrane otvoriť kufrík s lupom a keď zistil, že policajt a informátor ho podviedli, strelil policajta do brucha. Keď prišli k Ladislavovmu dvoru, mal streliť policajta ešte raz do tváre. Ivan Rigo chcel ujsť z auta, no vrah ho popravil zozadu. Obaja boli na mieste mŕtvi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu