Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Predĺžený víkend si vyžiadal na cestách 16 obetí

BRATISLAVA - Až 16 obetí pribudlo do nehodových štatistík v piatok a počas predĺženého víkendu. Policajti zaevidovali 567 dopravných nehôd, 27 ľudí sa zranilo ťažko a 125 ľahko, informoval hovorca policajného prezídia Viktor Plézel. Materiálne škody presiahli 45 miliónov korún (1 493 726 €).

Jedna z tragédii sa stala v piatok pri Sobotišti v Senickom okrese. Iba 19-ročná vodička Škody Felicia sa pri predbiehaní zrazila s protiidúcou Felicou, ktorú riadil 43-ročný muž. Obaja vodiči zomreli na mieste, ďalší traja spolujazdci sa ťažko zranili. Popoludní pri Starej Ľubovni zrazil 64-ročného cyklistu autobus, muž zomrel na mieste. Podvečer pri Nitre narazil motocyklista vo veľkej rýchlosti do dvoch áut stojacich pre dokumentovanie nehody. Vodič sa zranil ľahko, jeho 28-ročná spolujazdkyňa zomrela po prevoze do nemocnice. Večer pri obci Jedľové Kostoľany v okrese Zlaté Moravce mladý vodič BMW dostal vo vysokej rýchlosti v zákrute šmyk, zišiel mimo cesty a narazil do stromu. Nehodu neprežil 20-ročný spolujazdec, vodič a ďalšia spolujazdkyňa sa zranili ťažko.

V sobotu skoro ráno pri obci Hrnčiarska Ves v okrese Poltár 25-ročný vodič Seatu neprispôsobil rýchlosť, dostal šmyk, zišiel do priekopy a prevrátil sa na strechu. Mladý muž zomrel po prevoze do nemocnice, v aute sa zranili ešte dvaja spolujazdci. Ráno v Bratislave na Rusovskej ceste vodič autobusu zrazil 57-ročného chodca, muž zomrel na mieste. Popoludní pri Sobranciach 43-ročný vodič Daewoo Tico zišiel do priekopy a narazil do svahu, auto sa prevrátilo na strechu. Vodič zomrel pri prevoze do nemocnice. Popoludní pri obci Lipníky v Prešovskom okrese 27-ročný vodič na škodovke vyšiel na rovnej ceste do protismeru a zrazil sa s kamiónom, zomrel na mieste. Podvečer pri obci Hronský Beňadik v okrese Žarnovica 22-ročný vodič Oplu Vectra zišiel z cesty a narazil do betónového zábradlia a následne do betónového piliera. Vodič a jeho 47-ročný spolujazdec zomreli na mieste. Podvečer pri obci Dlhá nad Váhom v okrese Šaľa 46-ročný vodič Felicie prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s Octaviou. Vodič Felicie zomrel na mieste, šofér z Octavie vyviazol s ľahkými zraneniami.

V pondelok popoludní pri obci Považský Chlmec v Žilinskom okrese mladý vodič BMW neprispôsobil rýchlosť, zišiel z cesty a narazil do stromu. O život prišli dvaja jeho spolujazdci vo veku 18 a 19 rokov. Popoludní pri obci Hrašná v okrese Myjava 34-ročný vodič Fordu Focus dostal vo vysokej rýchlosti šmyk, prešiel do protismeru a čelne narazil do autobusu. Vodič a jeho štvorročná dcéra zrážku neprežili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu