Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Syn a jeho rodičia zaútočili na policajtov

BRATISLAVA/REVÚCA - Sedemnásťročný mládenec a jeho rodičia si vyslúžili obvinenie z útoku na verejného činiteľa. Incident sa odohral v jelšavskej pizzerii (okres Revúca), kde rodinka popíjala. Tínedžer začal bejzbalovou palicou rozbíjať zariadenie, obsluha privolala policajtov

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, na privolanú hliadku nečakane zaútočil mladíkov 41-ročný otec, ktorý im navyše šťavnato vynadal.

Jedného z policajtov udrel do tváre a vykrútil mu ruku, keď sa ho policajti pokúsili spacifikovať, na pomoc mu pribehol syn aj so svojou 42-ročnou matkou. Policajtom následne pomohli privolaní pracovníci bezpečnostnej služby.

Ako uviedla Faltániová, policajti po útoku podarenej rodinky vyviazli s poraneniami na tvári a rukách, liečiť sa budú viac ako týždeň. Tínedžer sa pri ničení pizzerie poranil na ruke, liečiť sa bude tri týždne a narobil škodu za viac ako 13-tisíc korún (431,52 €). Obvinený otec môže stráviť za mrežami tri až sedem rokov, syn 2,5 roka.

Obaja skončili v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby, žena je stíhaná na slobode a hrozí jej trest na jeden až päť rokov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu