Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Niektoré linky bratislavskej MHD meškajú už 45 minút

BRATISLAVA - Niektoré linky autobusov a trolejbusov už v súvislosti s čiastočnou uzávierkou Prístavného mosta v Bratislave meškajú okolo 45 minút.

Potvrdil to hovorca Dopravného podniku Bratislava Peter Kavecký. Týka sa to najmä liniek z mestskej časti Petržalka, ktoré premávajú po Starom moste, Novom moste a Moste Apollo.

Meškanie však hlásia aj vodiči autobusov a trojebusov, ktoré premávajú v okolí mostov na druhej strane Dunaja. Okrem nábrežia je najviac postihnuté najmä okolie Miletičovej ulice či Mlynských nív.

Podľa hovorcu sa nedá povedať, či meškanie niektorých spojov MHD ešte narastie. Podľa Kaveckého sa meškanie netýka električkovej dopravy, električky naďalej premávajú podľa platného grafikonu.

Prístavný most bude čiastočne uzatvorený do pondelka 18. augusta do 22:00. Osobná doprava premáva v úseku medzi Inchebou a Domkárskou ulicou obojsmerne v ľavom jazdnom páse.

Nákladné autá po Prístavnom moste nemôžu jazdiť, obchádzková trasa vedie cez most Apollo, Prístavnú ulicu a pod Prístavným mostom sa napojí späť na diaľnicu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu