Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Pri nehodách zahynuli motorkár aj mladý vodič Citroënu

(Zdroj: SITA)

DUNAJSKÁ STREDA - Motorkár prišiel o život po nehode, ktorá sa stala ešte v pondelok ráno pri obci Nový Život (okr. Dunajská Streda).

Vodič traktora na rovnom úseku cesty odbočoval doľava, zo zatiaľ nezistených príčin do neho narazil vodič Kawasaki (33), ktorý išiel v tom istom smere. Motorkár skončil v priekope, s ťažkými zraneniami ho previezli do dunajskostredskej nemocnice, kde však zomrel. Alkohol vodičovi traktora nezistili. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Tragická nehoda sa stala aj v nedeľu večer neďaleko obce Blatná pri Ostrove (okr. Dunajská Streda).. Ako informovala zástupkyňa trnavskej policajnej hovorkyne Mária Linkešová, vodič VW Touareg (35) pravdepodobne nerešpektoval dopravnú značku „Daj prednosť v jazde!“ a vošiel do cesty Citroënu, ktorý šoféroval mladík (21) z Komárna. Toho s ťažkými zraneniami previezli do bratislavskej nemocnice, kde o niekoľko hodín zomrel. Jeho spolujazdkyňa sa bude zo zranení liečiť niekoľko týždňov. Vodič VW vyviazol s ľahkými zraneniami. Polícia prípad vyšetruje ako usmrtenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu